Tarpaulin – suojapeitteiden asiantuntija

Ruskolla sijaitseva Tarpaulin Oy on valmistanut erikoismitoitettuja suojapeitteitä ja pressuja jo vuodesta 1951. Olemme kapasiteetiltamme Suomen suurin suojapeitteiden valmistaja.

Suojattavia kohteita ovat mm. teollisuuden monet koneet ja laitteet. Konepeitteiden ohella tuotantoomme kuuluvat oviverhot, hallikatteet ja niiden korjaukset. Osaamistamme on myös laivateollisuuden suojaustarpeet sekä laaja skaala erikoisratkaisuja. Millainen suojapeite on etsinnässä? Otamme haasteesi vastaan, kysy!

Suojaamme koneita ja laitteita kokonaisvaltaisesti mittatilaustyönä käytännöllisiä yksityiskohtia unohtamatta. Toimintamme kulmakiviä ovat toimitusvarmuus, asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen sekä ratkaisujemme tehokkuus asiakkaan prosesseissa. Laatu ja luotettavuus kantavat hedelmää asiakastyytyväisyytenä ja kiinteinä asiakassuhteina.

 

Mistä kaikki alkoi?

Naantalilainen merikapteeni perusti Tarpaulin Oy:n vuonna 1951 täyttämään meriliikenteen suojaustarpeita. Tuotteet pitivät sisällään muun muassa pelastusvene- ja kansipeitteitä sekä luotsi- ja pelastustikkaita. Yritys toimi Naantalissa 40 vuotta, joka jälkeen siirtyi Ruskolle. Samalla painopiste siirtyi teollisuuden suojaustarpeisiin ja materiaaliksi vakiintui PVC-päällystetty kangas. Nykyiset omistajat astuivat ohjaksiin vuonna 2007 ja ovat järjestyksessään viidennet.