Meillä tapahtuu

Pressuhalli

Sauvossa rakennettiin pressuhalli kalustosuojaksi maatilan tarpeisiin. Hallin koko on n. 21 x 30 metriä ja sen toiseen päähän laitettiin isot liukuverhot, jolloin tila on helppo täyttää ja käyttää. Ovissa on verkkokangasta, jolloin ilma pääsee vaihtumaan.

Innovaatio PVC-hukkapalojen hyödyntämisestä

Ensimmäinen innovaatio, kuinka PVC-kankaan hukkapaloja voidaan hyödyntää, on syntynyt. Hide Design Oy käyttää PVC-paloja projektissaan, jossa aurinkopaneeleille tehdään suojatasku. Kiitos Hide Design Oy:lle hyvästä työstä vihreämmän tulevaisuuden eteen. Lue koko artikkeli

Hallin sisällä lämmitettävä halli

Lämmitettävän työtilan voi rakentaa olemassaolevan PVC-hallin sisälle. Toimitimme asiakkaalle kokonaispaketin runkorakenteita myöten. Rakenteena on teräsrunko, jonka molemmilla puolilla on PVC-kangas. Ilmaväli toimii eristeenä.

Suojapeite on myös mainos

Suojapeite on myös mainos. Moottorin poislastaus lähellä määränpäätä. 295 tonnin moottorilla on vielä 500 kilometriä matkaa määränpäähänsä Jordanin Ammaniin. Koko matka mainostaen minkä firman tuote on kyydissä. Huomioarvo on taattu.

Ympäristöä ajatellen

Me Tarpaulinilla tähtäämme mahdollisimman ympäristöystävälliseen toimintaan. Osa tätä filosofiaa on, ettemme ole toimittaneet tuotannon ns. hukkapvc-kangasta kaatopaikalle. Puristamme PVC-kangaspalat tiukkaan pakettiin ja varastoimme, kunnes materiaalin voi lähettää kierrätykseen. Oletko sinä kenties ideanikkari, jolle kiertotalous on lähellä sydäntä ja olet kiinnostunut luomaan materiaalista jotakin uutta?

Tilanjakaja PVC-kankaasta

Lappeenrantalaiseen teollisuushalliin rakennettiin tilanjakaja PVC-kankaasta, koska samassa tilassa toimii kaksi eri yritystä. Väliseinän päällimmäinen tarkoitus oli saada ääniä eristettyä ja samalla rakentaa näkösuoja. Työt sujuivat hyvin ennalta tehdyn mitoituksen ja kohteen kartoituksen ansiosta. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Tarpaulinilainen vuodesta 1980: Mika Kirjonen

Mika Kirjonen tuli Tarpauliniin töihin 9. joulukuuta vuonna 1980. Tuolloin 16-vuotiaan oppisopimuslaisen lisäksi Tarpaulinissa oli kaksi työntekijää ja homman nimi oli, että kaikki tekevät kaikkea. Mika pääsi hitsaamaan ja viimeistelemään suojapeitteitä sekä tekemään laivoille köysitikkaita ja vaijeritöitä. Nyt, 37 vuotta myöhemmin, Mika Kirjonen on Tarpaulinin työnjohtaja, jonka päivät täyttyvät edelleen suojapeitteistä – lähinnä niihin liittyvien töiden jakamiseen sekä materiaalien laskemisesta ja …

Oviverhot apurungoilla

Olemassa olevaan katokseen tehtiin oviverhot apurunkoineen sekä päätykankaat katoksen päihin, sillä asiakas tarvitsi materiaaleille suojan sateelta ja pölyltä. Tarpaulin ratkaisee asiakkaan ongelmia. Se näkyy hyvässä toteutuksessakin,
kun kohteessa tehtiin etukäteen mitoitus verhoille ja rakenteille.