Meillä tapahtuu

Parvekepeitteet laivan varusteluvaiheeseen

Parvekepeitteet varusteluvaiheeseen Tarpaulin

Laivan varusteluvaiheen suojauksessa käytetään peitteitä pitkässä linjassa. Toimitimme tänä keväänä n. 14 000 m2 uusia parvekepeittieitä, kun edelliset oli valmistettu vuonna 2005. 

Erillinen suojaverho jätevedenpuhdistamoon

Suojaverho - Tarpaulin

Suojauksen tarve voi olla vähäinen mutta varsin tarpeellinen. Kakolan jätevedenpuhdistamoon asennettiin kemikaalikontin/-pumpun ja hätäsuihkun väliin erilliset suojaverhot.

Työtila tuplakankaalla ja teräsrunkoisin liukuovin

Työtila tuplakankaalla ja teräsrunkoisin liukuovin

Hyvinkäällä sijaitsevaan katokseen rakennettiin työtila tuplakankain, jolloin sitä voi myös lämmittää talvella. Telttaan tehtiin kaksi oviaukkoa, joihin asennettiin teräsrunkoiset liukuovet. Ne pinnoitettiin molemmin puolin PVC- kankaalla. Pidemmälle vietyä käytettävyyttä saatiin, kun hallin sisäseinien alaosa vaneroitiin kolhujen varalta. Näin sisäkankaat kestävät pidempään.

Suojapeite seinälle

suojapeite seinälle - tarpaulin

Suojapeitteellä voidaan myös sisustaa. Teollisuushalliin asennettiin tummuneiden seinien päälle valkoiset kankaat, ns. ”valkaisuseinät”, jotka tekevät työtiloista valoisammat ja viihtyisämmät.

Pihakatoksen oviverhot

oviverhot verkkokankaalla

Paraisilla olevaan rautakaupan pihakatokseen asennettiin oviverhot. Suuren tuulipinnan vuoksi käytetään verkkoa keventämään tuulen voimaa.

Pressuhalli

Sauvossa rakennettiin pressuhalli kalustosuojaksi maatilan tarpeisiin. Hallin koko on n. 21 x 30 metriä ja sen toiseen päähän laitettiin isot liukuverhot, jolloin tila on helppo täyttää ja käyttää. Ovissa on verkkokangasta, jolloin ilma pääsee vaihtumaan.

Innovaatio PVC-hukkapalojen hyödyntämisestä

Ensimmäinen innovaatio, kuinka PVC-kankaan hukkapaloja voidaan hyödyntää, on syntynyt. Hide Design Oy käyttää PVC-paloja projektissaan, jossa aurinkopaneeleille tehdään suojatasku. Kiitos Hide Design Oy:lle hyvästä työstä vihreämmän tulevaisuuden eteen. Lue koko artikkeli

Hallin sisällä lämmitettävä halli

Lämmitettävän työtilan voi rakentaa olemassaolevan PVC-hallin sisälle. Toimitimme asiakkaalle kokonaispaketin runkorakenteita myöten. Rakenteena on teräsrunko, jonka molemmilla puolilla on PVC-kangas. Ilmaväli toimii eristeenä.

Suojapeite on myös mainos

Suojapeite on myös mainos. Moottorin poislastaus lähellä määränpäätä. 295 tonnin moottorilla on vielä 500 kilometriä matkaa määränpäähänsä Jordanin Ammaniin. Koko matka mainostaen minkä firman tuote on kyydissä. Huomioarvo on taattu.