Meillä tapahtuu

Tilanjakaja PVC-kankaasta

Lappeenrantalaiseen teollisuushalliin rakennettiin tilanjakaja PVC-kankaasta, koska samassa tilassa toimii kaksi eri yritystä. Väliseinän päällimmäinen tarkoitus oli saada ääniä eristettyä ja samalla rakentaa näkösuoja. Työt sujuivat hyvin ennalta tehdyn mitoituksen ja kohteen kartoituksen ansiosta. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Tarpaulin monessa kanavassa

Tarpaulin Oy löytyy verkkosivujen lisäksi myös facebookista https://www.facebook.com/tarpaulinoy/ Tule vilkaisemaan mitä meillä tapahtuu! Löydät myyntitiimimme myös Linkedinistä. Juha Kirsi Petteri Kaleva Allan Suneli

Tarpaulinilainen vuodesta 1980: Mika Kirjonen

Mika Kirjonen tuli Tarpauliniin töihin 9. joulukuuta vuonna 1980. Tuolloin 16-vuotiaan oppisopimuslaisen lisäksi Tarpaulinissa oli kaksi työntekijää ja homman nimi oli, että kaikki tekevät kaikkea. Mika pääsi hitsaamaan ja viimeistelemään suojapeitteitä sekä tekemään laivoille köysitikkaita ja vaijeritöitä. Nyt, 37 vuotta myöhemmin, Mika Kirjonen on Tarpaulinin työnjohtaja, jonka päivät täyttyvät edelleen suojapeitteistä – lähinnä niihin liittyvien töiden jakamiseen sekä materiaalien laskemisesta ja …

Oviverhot apurungoilla

Olemassa olevaan katokseen tehtiin oviverhot apurunkoineen sekä päätykankaat katoksen päihin, sillä asiakas tarvitsi materiaaleille suojan sateelta ja pölyltä. Tarpaulin ratkaisee asiakkaan ongelmia. Se näkyy hyvässä toteutuksessakin, kun kohteessa tehtiin etukäteen mitoitus verhoille ja rakenteille.

Katsomon kate

Kempeleen Kirin pesäpallokatsomon katteet valmistettiin 3D-kuvien pohjalta. Se mahdollisti asennuksen asiakkaan omalla henkilöstöllä. Tarpaulin toimitti katteiden lisäksi asennustarvikkeet ja antoi tarvittaessa puhelimitse tukea asennuksessa.

Hallikate ennätysajassa

Olemme joustavia! Vuoromallia muuttamalla kasvatettiin kapasiteettia 30 %, jolloin halliprojekti valmistui halutussa aikataulussa.

Kuljetinhihnan suojapeite

Tarvitsetko erikoisen suojapeitteen? Voimme tulla mittaamaan tai käyttää pohjana kuviasi peitteen rakentamisessa koneella. Räätälöinti takaa onnistuneen lopputuloksen. Tässä on toteutettu kuljettimen sekä aukon suojaus.

Köysikelan suojapeite

Asennustiimimme kävi mittaamassa laivalla mm. köysikelat, magneettikompassin ja nosturit, jolloin suojapeitteet istuvat napakasti eivätkä repeydy kovassakaan merenkäynnissä. Laadukkaissa suojapeitteissä metalliset osat ovat rosteria eikä huppujen sisäpinnoissa ole metallipintoja naarmuttamassa suojattavaa kohdetta.