Meillä tapahtuu

Altaan päälle kate

puhdistamon altaan kate - tarpaulin

Juankoskelle tehtiin jätevedenpuhdistamon altaan päälle kate, joka suojaa sateelta ja erityisesti jäätymiseltä talvella. Kovalla pakkasella katteen alle voidaan laittaa lämpöpuhaltimet pitämään miinusasteet loitolla. Valmistimme huoltosillan päälle teräsrungon, jotta sillalla on mahdollista kulkea myös sen jälkeen, kun kate on paikoillaan. Katteen suunnittelussa käytettiin 3D-suunnittelua, jotta saatiin suorat ja pyöreät pinnat kohtaamaan toisensa. Toiseen päähän katetta tehtiin vielä tuuletusluukku ilmanvaihdon varmistamiseksi huoltotöitä …

Logo hallikankaan päälle

Logo hallikankaan päälle

Koskella Westas Group uusi julkisivukuvaansa. Neljä isoa hallia saivat uuden ilmeen, kun vanhat logot päivitettiin uusiin. Kohteen avoin ja tuulinen sijainti oli omiaan haastavalle asennustyölle. Hyvin suunniteltu ja tehty työ kannattaa, sillä uudet logot näkyvät nyt satojen metrien päähän selkeästi ja palvelevat paikallaan pitkään. Isojakin logoja voidaan asentaa jälkikäteen suojakankaan päälle. Tässä kokona oli 9400 x 6700 mm. Osaamme haastavat erikoistyöt!

Seinät ja teräsrunkoiset liukuovet suojakankaasta

teräsrunkoiset liukuovet suojakankaasta

Peltikattoinen varasto suojattiin säältä. Olemassa olevaan runkoon kiristettiin suojakankaasta väli- ja takaseinä sekä ankkuroitiin ne maahan. Oviaukkoa suojaamaan rakennettiin teräsrunkoiset liukuovet, joiden helmaan jätettiin lumisuojaksi pieni lieve. Käytännöllisyyttä, joka kannattaa ja tuntuu joka päivä.

Sisäkatto suojakankaasta

sisäkatto suojakankaasta

Naantalin satamassa sijaitsevaan varastoon rakennettiin sisäkatto suojakankaasta peltikaton alle. Sisäkatto asennetaan olemassa oleviin rakenteisiin “taskutekniikalla”, jolloin kankaan kiristys onnistuu liinoilla esim. savunpoistoluukun ympärillä. Lopputulos on siisti, eikä pölyä tai muuta likaa enää kerry rakenteisiin.

Parvekepeitteet laivan varusteluvaiheeseen

Parvekepeitteet varusteluvaiheeseen Tarpaulin

Laivan varusteluvaiheen suojauksessa käytetään peitteitä pitkässä linjassa. Toimitimme tänä keväänä n. 14 000 m2 uusia parvekepeittieitä, kun edelliset oli valmistettu vuonna 2005. 

Erillinen suojaverho jätevedenpuhdistamoon

Suojaverho - Tarpaulin

Suojauksen tarve voi olla vähäinen mutta varsin tarpeellinen. Kakolan jätevedenpuhdistamoon asennettiin kemikaalikontin/-pumpun ja hätäsuihkun väliin erilliset suojaverhot.

Työtila tuplakankaalla ja teräsrunkoisin liukuovin

Työtila tuplakankaalla ja teräsrunkoisin liukuovin

Hyvinkäällä sijaitsevaan katokseen rakennettiin työtila tuplakankain, jolloin sitä voi myös lämmittää talvella. Telttaan tehtiin kaksi oviaukkoa, joihin asennettiin teräsrunkoiset liukuovet. Ne pinnoitettiin molemmin puolin PVC- kankaalla. Pidemmälle vietyä käytettävyyttä saatiin, kun hallin sisäseinien alaosa vaneroitiin kolhujen varalta. Näin sisäkankaat kestävät pidempään.

Suojapeite seinälle

suojapeite seinälle - tarpaulin

Suojapeitteellä voidaan myös sisustaa. Teollisuushalliin asennettiin tummuneiden seinien päälle valkoiset kankaat, ns. ”valkaisuseinät”, jotka tekevät työtiloista valoisammat ja viihtyisämmät.

Pihakatoksen oviverhot

oviverhot verkkokankaalla

Paraisilla olevaan rautakaupan pihakatokseen asennettiin oviverhot. Suuren tuulipinnan vuoksi käytetään verkkoa keventämään tuulen voimaa.