Meillä tapahtuu

Katsomon kate

Kempeleen Kirin pesäpallokatsomon katteet valmistettiin 3D-kuvien pohjalta. Se mahdollisti asennuksen asiakkaan omalla henkilöstöllä. Tarpaulin toimitti katteiden lisäksi asennustarvikkeet ja antoi tarvittaessa puhelimitse tukea asennuksessa.

Hallikate ennätysajassa

Olemme joustavia! Vuoromallia muuttamalla kasvatettiin kapasiteettia 30 %, jolloin halliprojekti valmistui halutussa aikataulussa.

Kuljetinhihnan suojapeite

Tarvitsetko erikoisen suojapeitteen? Voimme tulla mittaamaan tai käyttää pohjana kuviasi peitteen rakentamisessa koneella. Räätälöinti takaa onnistuneen lopputuloksen. Tässä on toteutettu kuljettimen sekä aukon suojaus.

Köysikelan suoja

Asennustiimimme kävi mittaamassa laivalla mm. köysikelat, magneettikompassin ja nosturit, jolloin peitteet istuvat napakasti eivätkä repeydy kovassakaan merenkäynnissä. Laadukkaissa peitteissä metalliset osat ovat rosteria eikä huppujen sisäpinnoissa ole metallipintoja naarmuttamassa suojattavaa kohdetta.

Koneen suojapeite toimivin yksityiskohdin

Hyvä suunnittelutyö ja tehtaan resurssointi on tärkeää, jotta koneen peite saadaan nosturin nokkaan toimituspäivälle. Suosittelemme yksityiskohtien ajattelua. Monta asiaa saadaan asianmukaisesti hoidettua, kun tekniset detaljit ovat suunnittelussa mukana alusta lähtien.