Meillä tapahtuu

Tarpaulin on jatkossa NHC Finland

Tarpaulinista NHC Finland

Tarpaulin siirtyi keväällä 2019 osaksi NHK Group Ab:ta, ja nyt meillä puhaltavat muutoksen tuulet: Konsernin nimi muuttuu NHC Groupiksi, ja Tarpaulinin uusi nimi tulee olemaan Northern Hall and Cover Finland Oy (NHC Finland). Muutokset tulevat näkyviin ennen vuoden loppua, mutta haluamme kertoa asiasta jo nyt – sillä olemme erittäin innoissamme!

NHC Group AB (Northern Hall and Cover) toimii Ruotsissa ja …

Hallin katteet

Pressuhalli

Juukaan asennettiin hallin katteet ensilumen tullen. Rungon alle on tehty betonisokkeli, jolloin hallin sisäkorkeutta on saatu kasvatettua. Katteen sivuihin laitettiin pitkät helmat. Näin valumavedet saa ohjattua kauemmas sokkelista. Toiseen päätyyn tehtiin iso oviaukko, josta kulku sisään käy isommallakin koneella.

Hallikatteen vaihto

hallikatteen vaihto tarpaulin

Vaihdamme katteen mille tahansa rungolle ja tarvittaessa autamme rungon ja mm. sisäänkäyntien vahvistamisessa. Vantaalaisessa varastohallissa toimii raskaan kaluston korjaamo. Tässä 26 metriä pitkässä hallissa on runko liimapuuta, jota vahvistettiin asiakkaan toimesta ennen uuden katteen asentamista.

Konesuoja töissä joka päivä

Pölysuoja_etikettitulostimelle

Etikettitulostimen päälle tehtiin pölysuoja läpinäkyvästä kankaasta, jolloin suojauksesta huolimatta tulostimen toiminnan näkee hyvin.

Hallikatteen korjaus

Hallikatteen korjaaminen

Ekopartnerit Oy:lle tehtiin hallin katteiden korjaus- ja muutostöitä.
Halliin oli asennettu jätteenkäsittelyjärjestelmä, jonka vuoksi katteita oli jouduttu leikkaamaan auki. Meidän työksemme jäi korjata aukot sekä rakentaa kulkuaukkojen raamit, joihin katteet saatiin kiinnitettyä. Joskus vanhan hallin korjaaminen on helpompi ja järkevämpi tapa saada tilat kuntoon ja toimintaan.

Hallikatteen vaihto

Hallin katteen vaihto

Oululaiset Tervalentäjät saivat halliinsa uuden katteen. Halli on keskikokoinen (15 m pitkä ja 17 m leveä) ja rakenteiden kunto kelpo, joten asennusprojektista suoriuduttiin muutamassa päivässä. Vanha peite poistettiin alta pois.

Oviverhot varastoon

Sauvolainen rautakauppa tarvitsi lisää oviverhoja vanhojen jatkoksi, kun katosta laajennettiin. Aiemmin asennetut oviverhot ovat palvelleet jo vuosia.

Oviverhot autotalliin

Oviverhot autotalliin

Oviverhot omakotiasujalle tehdään mittojen mukaan. Nämä verhot toimitettiin kiskojen ja asennusohjeen kera. Tilaaja asensi verhot itse ja oli tilaukseen, sekä toimitukseen tyytyväinen.

Hallikatteen vaihto

Hallikatteen osittainen vaihto

Salossa sijaitseva halli muodostuu kahdesta osasta. Ne toimivat kulkuaukolla yhdistettynä isona työskentelytilana sekä varastona. Tuli aika uusia toisen halliosan kate. Työn alle tullut halli on 50 m pitkä, 30 m leveä ja harjakorkeutta 12 metriä. Haasteelliseksi työn teki kahden hallin liittäminen toisiinsa. Siihen tarvittiin ammattimies ja normaalia isompi henkilönostin, jotta katolla pystyttiin hitsaamaan kankaan kappaleet toisiinsa.

Puutavarakatoksen oviverhot

oviverhot

Kuusi metriä korkea puutavarakatos sai suojakseen oviverhot logolla ja väriraidalla. Oviverhon käytettävyys on hyvä, sillä kulmissa on kaarikiskot ja helmassa huomioraita.